Anasayfa

ZAMAN DEDEKTİFLERİ KIZIL İNTİKAMCI

8 years ago
Dilek Nur Kaya

Maya,Güneş ve Ateş ortak bir sırrı paylaşıyorlar. Kütüphanenin anahtarı onlarda ve istedikleri zaman Tempus'tan zamanın boyutlarına yolculuk yapmak mümkün.

Sinemadan çıktıkları zaman Roma'daki gladyatör savaşları ilgilerini çekmişti.Bu konuyla ilgili hem daha fazla bilgi edinmek için hem de tarih yazılısına hazırlık olsun diye kütüphanedeki zaman tünelinden M.S.80 yazan kapıyı buldular. Hemen oradan çıktılar.Sonra caddede dolaşırken  bir adama rastladılar.Adamın adı Andration'du.Çocuklara  çocuklara burada ne işiniz var dedi.Çocuklar iş aradıklarını söyleyince onlara temizlik işini verdi. Arena'nın alt kısmını  temizleyeceklerdi. Sonra hemen gezinitiye çıktılar. Pazar tezgahlarının önünde dururken  birden bir kadının kesesi çalındı.Maya' nın kedisi Kiya, hırsızı yakalayıp keseyi getirdi.Kesenin sahibi oyunları düzenleyen Marcus'un  kızı Religina idi.Maya paraları verirken cesur davrandığı için Religia Mya ve Kiya'yı işe aldı. Yarın arena oyunları vardı ve iptal etmek isteyen Kızıl İntikamcı. Andration Marcus 'tan neferet ettiğini  söyleyince çocuklar ondan şüphelendiler. Ama Andration hakkında bilgi toplayınca Kızıl İntikamcı'nın o olmadığını anladılar. Mya bir gece Marcus'un  konuşmalarını dinlerken onun Titus'tan nefret ettiğini duydular. Sonra Andaration Marcus'tan nefret eden bir kişi daha olduğunu ve adının  Aureluis olduğunu eskiden gladyatör olduğunu öğrendi ve öldüğünü de ekledi.

Kiya, Maya, ateş ve Güneş Aurelius hakkında bilgi topladılar.Topladıkları bilgilerde  Aurelius'un kardeşi olduğunu ve iyi ok attığını duyunca Kızıl İntikamcı'nın  o olduklarından eminlerdi.Ama yarınki oyunlarda Kızıl İntikamcı'yı yakaladıklarında Aurelius olduğunu öğrendiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(

MOTORLU KUŞ
(8 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.