Anasayfa

BEYAZ DİŞ

5 years ago
Emirhan Tok

Beyaz Diş annesinin diğer yavrularından çok farklı olan gri tüylü bir kurttur. Her yavru gibi o da annesine muhtaç, annesinin yaptıklarını izler durur. Yavru kurt olmanın merakı ile bir gün yuvasından dışarı çıkar ve etrafı incelemeye başlar, dışarıda bir insan görür. İnsanı incelemeye başlayan beyaz diş, ardından yavaş yavaş adama yaklaşır. Annesi beyaz dişin yuvadan ayrıldığını, sesini duyarak anlar ve yavrusu kurtarmak için adama doğru koşar, ancak adam yavru kurtdu ve annesini de yakalayarak bir toplama kampına götürür. 

Burada diğer köpekler tarafından yavru kurtda “Beyaz Diş” ismi takılır. Beyaz Diş diğer köpeklerden farklı olması nedeniyle köpeklerin saldırısına uğramaktadır. Yavru küçük bir kurt olması sebebiyle kendisin savunamamaktadır. Bir yandan da annesini başka bir yere gönderilir. İyice tek başına kalan yavrumuz hayatta kalmayı mücadele etmeyi kendi korumayı öğrenir. Bir gün barınağın sahibinin çocuğunu diğer çocukların saldırsın dan korur. Sahibi tarafından daha iyi bir bakıma alınır ve daha çok sevilir. 
Günler geçer aylar geçer. Bir gün kampta kıtlık başlar o kadar zor günler gelir ki köpekleri yenmeye bile başlanır. Yavru kurdumuz gitme zamanın geldiğini anlar ve kamptan kaçar ancak belli bir süre sonra kampa geri döner sahibi onunun güçlü olduğunun farkına varır. Beyaz Diş' i satmaya karar verir. Yeni sahibi Beyaz Dişi köpek dövüşlerinde kullanır ve ona çok kötü davranır her gün daha da hırçınlaşır, baya bir kavgada kazanır. Yeni birisi beyaz dişi görür ve onu satın alır yeni sahibi çok iyidir. Kurt yeni sahibine çok bağlanır öyle ki yeni sahibi Scott’a saldıran bir adama karşı sahibini korur. Bu esnada ağır yaralanır. öleceği söylenir ancak sahibi ona çok iyi bakar bu hikayeden sonra beyaz dişin namı dilden dile yayılır.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.