Anasayfa

EN İYİ ARKADAŞIM OLUR MUSUN?

3 years ago
Ecrin Naz Yurdakul

Kitabı beğendiğimi söyleyebilirim.Bu kitap serinin 1. kitabı... Aslında bundan önce bu serinin iki kitabını daha okumuştum. Kitaptaki kahramanların 7. sınıfa yeni başlıyor olmaları benim için kitabın güzel yanlarından bir tanesi.

Kitabın ana kahramanları Charlotte, Avery, Maeve, Katani ve sevimli köpek Marty. Yazar kitabın ilk sayfalarında ana kahramanları özellikleri ile birlikte tanıtmış. Böylece kitaba başlamadan önce kahramanları tanıyabiliyorsunuz. Her bölümde kahramanlardan bir tanesinin ağzından bölümü okuyorsunuz.

Charlotte ve babası sürekli seyehat ediyorlar ve birçok yerde yaşadılar. Paris'te bir tekne evde! Avustralya, Afrika ve daha birçok yerde... Ama Charlotte artık bir yere ait hissetmek istiyor. Brookline'a taşınmaya karar veriyorlar. Maeve, Avery, Katani ve Charlotte birbirlerini tanımak için Charlottenin evinde bir pijama partisi düzenliyorlar. Ama evde gizli bir oda keşfediyorlar.Bu odada gizemli bir şeyler var. Kitap bu dördünün ve sevimli marty'nin yaşadıkları maceralar ve olayları anlatıyor. 

Kitabı okurken ben eğlendim ve kitabı sevdim. Okumanızı  tavsiye ediyorum.

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.