Anasayfa

Çözümsüz Bilmece

3 years ago
Hakan Ocaktan

Çözümsüz Bilmece, bu kitapta bir çocuğun dedesinin gelmesiyle başlıyor. Dedesinin adı Bob. Bir gün Nick anne sinin yanına gelmesiyle yerinden fırlar ve annesi ona  yarın Bob amcasının geleceğini ve hasta olduğunu söyler. Ama Nick, Bob amcasının hasta olduğuna inanmaz ve ona bir oyun oynamak ister. Ve macera dolu bir serüven başlar. Nick arkadaşı Mike ile birlikte bir kağıda basit bir  şifreli kelime yazar Jim'e hazır olduğumuzu söyler.

"Mahzende buluşalım.Mallar Tarla Kuşu Tepesi'nde saklı. Kuleden verilecek sinyali bekle. Harry," diye bir şifreli mesaj yazarlar .Ama bu yazdıklarının gerçeğe dönüşeceğini nereden bilebilirlerdi ki.Nick kendi telefonundan Bob amcasının sekreterini arar ve ona lütfen Bob amcama söylermisiniz gelirken kılık değiştirerek gelsinder. Ama onu karşılayamazlar çünkü Bob amcasının arabadan geleceğini bilmiyorladır. Ve macera başlar.

Olay: Tarla Kuşu Tepesi'nin çevresin de yaşanır.

Zaman: Bir yaz tatili.bu kitabı okurken bana yaşattığı hissler şunlardı sanki kitap beni içine sürükleyip almış gibiydi kitabı okudukça okumak istiyor gibiydim arkadaşlar kitabı öneriyorum.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.