Anasayfa

KORKUNÇ GERÇEK

8 years ago
2 yorum
Ayşenur Annaç

     Mira ile Burak gizemli şeylere merak saran iki öğrencidir. Mira düz sarı saçlı, siyah gözlü, uzun boylu güzel bir kızdır. Bir dedektif edasıyla sorunları çözmeye çalışırdı. Çünkü her sorunun bir çözümü vardır. 

      Burak ise karmaşık saçlı, siyah gözlü, orta boylu çalışkan bir öğrencidir. Mira ile Burak çok iyi anlaşan iki arkadaştır. 

     Mira ile Burak sabah okula her zaman birlikte giderlerdi. Bugün de aynı şekilde birlikte sınıfa vardılar. Herkes fısır fısır konuşuyordu. Belli ki bir şey olmuştu. Mira durumu anlamaya çalıştı. Dün haberlerde bu mahallenin yakınında olan ormandaki ağaçları habersiz bir şekilde kesildiğini ve daha neden kesildiği anlaşılmamıştı. Kötü bir amaç için olduğu açık ve netti. Ayşe de Mira'ya bunu anlatıyordu. Hemen Mira ile Burak gözgöze geldiler. Okul çıkışında Burak Miralar'a gitti. Ödevlerini yaptıktan sonra araştırma yapmışlardı. Dün akşam yayınlanan haberi internetten izlediler. Bilgilendiler. Yarın tatil olduğundan dolayı öğlededn sonra hava kararmaya başladığında ormana gideceklerdi. Çok tehlikeli olduğunu biliyorlardı ama kararlıydılar. Yarın öğleden sonra buluştuklarında ormana gittiler. İşçiler çok sesiz bir şekilde çalışıyorlardı. Onlar da sessiz olamaya çalıştılar. Ağaçları kesiyorlardı. Mira bilerek yanına telofonu aldı, bir şey olursa hemen yetkili kişileri aramak için. Adamları polise hemen ihbar etmek için polisi aradı. Polisler olay yarine hemen geldi. Boş yere doğaya zarar verdiklerinden dolayı tutuklandılar.

    Mira ile Burak çok iyi bir iş başarmışlardı. Polisler Burak'a ve Mira 'ya çok teşekkür edip onlara birer madalye vermişlerdi.

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Melahat Küçükkuru

07 Apr 2016

08:47

Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Kütüphanesi

Gayet güzel bir çalışma olmuş tebrikler...

MEHMET DERE M.G

12 Apr 2016

09:42

Heyecan güzel...

HERKES MUTLU
(8 years ago)
SÜPER KIZ
(8 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.