Anasayfa

HAYATIN ZİRVESİNDE

8 years ago
3 yorum
Berfin Yalar

     Hayatı anlamaya çalışıyorum zaten anlamakla kalıyorum . Her şey garip geliyor bana . İçimde kocaman bir boşluk var  ve orada saklıyorum acılarımı , dertlerimi , sıkıntılarımı , mutsuz yanım orası . Gülücüklerimle kapatmaya çalışıyorum ama başarabiliyor muyum ? Bilmiyorum.

     Hayat bir engelin üstüne kurulmuş . Ummadığın anda çakılıp düşebiliyorsun , bu olmasa da engellere takılıyorsun . Sabretmek …Hep sabretmek istiyorsun , dayanmak , engellerin üstesinden gelmek . Ben de öyle yapıyorum . Yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

     Hayat hep yokuşlarla dolu aslında . Bazen olur ki artık düzlüğe ulaştığını sanırsın ama o an göremesen bile az ileride yine bir yokuş vardır . Biraz yol aldıktan sonra yine tırmanmaya başlarsın . Bazen o kadar dik olur ki yokuşlar , düşeceğinizden korkarsınız . Bu sefer artık yokuşlar siz olacaksınız .

     Hayat mürekkepli bir kalem gibidir  . Kalemi kullanırsınız mürekkebi bitene kadar , hayatı ise yaşarsınız dayanabildiğiniz kadar . Hayatın üstesinden gelebilirsin aslında ama bunun için engellerin altından güçlü kalkmalısınız

     Güçlü olan hayata karşı , asla yıkılmayın ki zamanı gelince yapamadıklarınız için pişman olmayın . Şu andan itibaren başlayın hayata karşı gelmeye . Takılıp düşseniz de güçlü kalkın hayatın üstesinden.

     

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Berfin Yalar

11 Mar 2016

11:17

Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Kütüphanesi

Okuyan herkes, olumlu veya olumsuz yorumlarını paylaşırsa çok mutlu olurum.

Nazlı AYDIN

11 Mar 2016

11:46

Çok güzel olmuş Berfin. Yazılarının devamını bekliyorum.

Hasan Civelek

17 Mar 2016

08:14

http://bthayat.net

Hasan'ın Kitaplığı

Çok güzel bir yazı olmuş. Tebrik ederim.

MELEĞİM
(8 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.