Anasayfa

Z-Kütüphanemizin Açılışı Yapıldı

7 years ago
1 yorum
Sefa AVCILAR

"Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Bursa'ın 12. Z-Kütüphanesi okulumuzda açıldı. Açılışa Nilüfer Kaymakamı Mustafa KILIÇ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu AYYILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem TÜFEKÇİ, şube müdürleri, çevre okul müdürleri ve veliler katıldı. Konuklarımıza kurdale merasiminden sonra kütüphanemiz hakkında detaylı bilgiler verdik. 

Tasarımı ve  işlevselliği ile sadece okul öğrencilerinin değil çevre sakinlerinin de kullanımına açık olması ve kitap çeşitliliğiyle birlikte sunduğu teknolojik donanım imkanları ile kütüphanecilikte devrim kabul edilen Z-Kütüphanelerinden birini okulumuza kazandırarak hedefi 12'den vurmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Kütüphanemizi açmakla işin bitmeyeceğinin farkındayız. Mühim olan kütüphanemizin bundan sonra işlevine uygun olarak işlemesini sağlamaktır. Bilinçli okurlar kazanmak, kitap dostlukları kurmak, kitapları sevmek en büyük gayemiz olacaktır. 

Z-Kütüphanemizin açılışından kareler:

www.facebook.com/sfvclr/posts/1882105305358919

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Eren AKYÜZ

12 Jan 2017

22:26

Hocam hayırlı uğurlu olsun inşallah. Umarım gerek Bursa'da, gerek Kastamonu'da ve diğer birçok şehrimizde açılan bu donanımlı kütüphanelerde öğrencilerimiz bin bir yolculuğa çıkar ve okuma serüvenlerini keşfederler. Her şey onlar için :)


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.