Anasayfa

Kitap Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

8 years ago
2 yorum
Sefa AVCILAR

Kitap Tahlil Günleri adı altında çocukları kitap ve yazarlarıyla buluşturabilmek adına yapmış olduğumuz proje etkinliğinin birini daha bugün gerçekleştirdik. 

Öğrencilerimizin büyük beğeni ile severek okuduğu kitabımız ünlü yazar Ahmet Şerif İzgören' in "Kara Oklar Çetesi-Büyük Macera" adlı eseriydi. Akıcılığı, üslubu ve içeriğiyle öğrencilerimizin bir çırpıda okuduğu kitabın etkinliğine büyük katılım oldu. Yoğun iş temposu sebebiyle davetimize katılamayan yazarımız Bursa Kitap Fuarı'nda imza sözü vererek bizleri yine de mutlu etti.
Ayrıca Elma Yayınevi proje sorumlusu Gülderen Hanım ve kitabın kahramanlarında birine esin kaynağı olan Zafer Erbaşlar-namı diğer Bönbön- okulumuza gelerek öğrencilerimizin kitapla ilgili sorularını cevaplayıp kitap hakkında sohbet ettiler. Hatta öğrencilerimizden Melahat Küçükkuru, Bönbönle mini bir röportaj bile yaptı. Diğerleri de Bönbön'den imza aldılar.
Bu sefer ki etkinliğimizin farklı bir tadı da "karde"ş okulumuz Abdülhalim Altınoluk Uludağ Ortaokulu'nun da bizimle birlikte kitabı okuyup etkinliğe katılması oldu.
Bu noktada öğrencilerinin kitabı okumasına vesile olan kardeş okul öğretmenlerimizden Dilek Kandemir Hocamıza, davetimize icabet edip bizlere katkı sağlayan Gülderen Çopur Hanım ve Zafer Erbaşlar'a (Bönbön) teşekkürlerimizi sunuyor, saygı ve sevgilerimiz gönderiyoruz

Okuma aşkıyla, okumak adına... Bizi takip etmeye devam edin.

 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

EFE BAHRİ

19 Jan 2016

10:49

Öncelikle okulumuzda bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan "SEFA AVCILAR" 'a çok teşekkürler.Tabii okulumuza gelen; Kara Oklar Çetesi üyesi "ZAFER ERBAŞLAR" 'a "GÜLDEN ÇAPUR" 'a da EN İÇTEN İYİ DİLEKLERİMLE...

Alp

22 Jan 2016

01:47

Bu etkinlik için ilk başta Sefa Avcılar'a teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinlik çok güzeldi. Hepimiz güzel bilgiler edindik.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.