Anasayfa

15.04.2016 ve Kitapi 1 Yaşında...

8 years ago
3 yorum
Sefa AVCILAR

15.04.2016...

Kitapi kütüphanemize kurulalı bir sene oldu. Kitapi sayesinde kütüpanemizde bolca zaman geçirdi tüm üyelerimiz. Daha da geçireceklerine adım gibi eminim. Çünkü her geçen gün kitaplarımız çoğalıyor ve raflarımız renkli kitaplarla doluyor. Öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda kitaplar kazandırmaya çalışıyoruz kütüphanemize. 

Kitapi ailesinin pilot kütüphanesi olarak 1. yıldönümümüzü kutladık. Türkiye genelinde okumada 1. olan öğrencimiz Ayşenur CANBULAT'a Kitapi yetkilileri olarak ufak hediyeler aldık. İnanıyoruz ki nice senelere kavuşurken çocuklarımız okuma adına hep kazanan olacaktır. Onlar kazandıkça da okuyan bir nesil doğacaktır.

Kütüphanemizdeki verilere bakacak olursak geçtiğimiz bir senede 445 üyeye ulaştık. Yaklaşık 5500 (yeni eklenecek kitaplarımız ile) adet kitap raflarımızda mevcut. Sene boyunca 3030 defa işlem yapılmış kütüphanemizde. Bu da demek oluyor ki 1515 kere kitap alınıp okunmuş. Sene boyunca kütüphanemizdeki her hareketi bu blog sayfamıza yazdık. Öğrencilerimizin yazıları, okudukları kitaplar hakkındaki görüşleri ile renklendi blog sayfamız. Hatta öğrencilerimizin paylaşımlarına yine kendileri yorumlar yazarak eleştirel bakma yetisi kazandı. Böylece her üyemizi; okuyan, okuduğunu anlayabilen, anladığını yazabilen, yazdığını yorumlayabilen ve en önemlisi bütün bunları teknoloji süzgecinden geçiren bireyler yetiştirmek istiyoruz. 

Bir senemizi böyle dolu dolu geçti. Nice dolu dolu senelere inşallah...

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

mehmet

18 Apr 2016

12:44

Daha nice yaşlara...

Efe Bahri Biyke

24 Apr 2016

11:30

Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Kütüphanesi

NİCE MUTLU GÜZEL BOL BOL OKUMALI YAŞLARA...

Melahat Küçükkuru

27 Apr 2016

07:03

Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Kütüphanesi

Harika bir gündü. Hem çok kitap okuyan arkadaşımı da tebrik ederim.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.