Anasayfa

Z-Kütüphanemizde İlk Yazarımız ile İmza Günü

7 years ago
1 yorum
Sefa AVCILAR

Kitap Tahlil Günleri projemizin bünyesinde okulumuz 9. yazarıyla buluştu bugün. Bu etkinliğimizde Koray AVCI ÇAKMAN'ın kaleme almış olduğu "Almarpa'nın Gizemi" adlı romanı ele aldık. Bir ay önceden öğrencilermizle beraber kitabımızı okuyup inceledik, kitapla ilgili notlar aldık. Yazarımızla buluşmamızda kitapla ilgili sorularımızın cevaplarını ilk ağızdan, yazarımızdan dinledik.

Konferans salonumuzda Sayın Koray Hanım'ın hoş sohbetiyle ilk bölümü tamamladık. İkinci bölümü, yani kitapları imzalama faslını yeni faaliyete geçen Z-Kütüphanemizde gerçekleştirdik. Yeni Kütüphanemizin davetli ilk yazarı olan Koray Hanım da  kitaplarını imzalatan öğrencilerimiz de bu etkinliğimizden oldukça memnun kaldılar. 

Etkinliğimizle ilgili fotoğraflar: 

https://www.facebook.com/sfvclr/posts/1884518888450894

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Eren AKYÜZ

19 Jan 2017

04:31

Blog sayfanızı ben ve öğrencilerim ilgiyle takip ediyoruz. Çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz. Ne kadar uğraş versem de hiçbir yazarımızı kendi okulumuza getirmeye ikna edemedik. Malum Kastamonu'nun dar ve sıkıntılı yolları :) Keşke öğrencilerim de böyle bir imkana sahip olsalardı. Öğrencilerin adına çok sevindim. Kıymetini bilsinler. :) Mutlu ve güzel okumalar...


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.