Anasayfa

Z-Kütüphanemizde Geri Sayım

7 years ago
Sefa AVCILAR

Üç hafta önce yeni Z-Kütüphanemizin haberini vermiştik. Bugün ise fotoğrafta da görüldüğü gibi artık sona yaklaştık sayılır. Ufak birkaç eksiğin de tamamalanmasıyla kütüphanemiz, sahiplerine kapılarını açacak inşallah.

110 metrekare alana kurulan kütüphanemiz bolca raflarla donatılmış durumda. 1000 adet yeni kitabımızın siparişi  geçen hafta verildi. Biz yetmeyeceğini düşündük ve eski kütüphanemizden de birçok kitabı kütüphanemize kazandıracağız. 8 adet monitör pc ve 1 adet çok fonksiyonlu yazıcımız kurulmayı bekliyor. Danışmanın kullanacağı bilgisayarın görüntüsü, okul girişindeki ekrana yansıtılacak. Bu sayede kütüphanedeki hareketlilik okulumuza gelenlerce görülebilecek. Tabi en fazla okuyan öğrencilerimiz de bu ekranda görüntülenmeye devam edecek.

Kütüphanemizde küçük bir oturma gurubunun olduğu bir balkon kısmı var. Ayrıca tüm masalarımızda kitap okumanın yanı sıra satranç oynamaya müsait eklemeler de mevcut. Ayrıntılarına başka bir yazıda yer vereceğim Kitapi'nin son ürünü olan KİTPAD' i ilk olarak Z-Kütüphanemizde kullanacağız. Bunun için kioskumuzu aldık bile. 

Her yönüyle öğrencilerimizin gönlünde yer edeceğine inandığım kütüphanemizin açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah bu alan okulumuzun en uğrak yeri olacak. Çocuklarımız kütüphaneleri sevecek, çocuklarımız okumayı sevecek.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.