Anasayfa

Öğrencilerimiz Blog Dünyasına Adım Atıyor

8 years ago
1 yorum
Sefa AVCILAR

Kütüphanemiz, öğrencilerimizin okuma arzusunu yerine getirebilmek adına her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz okuyor, onlar okudukça bizler mutlu oluyoruz. Kütüphanemiz teneffüslerde, öğle arasında sürekli dolu. Öğretmenlerimiz eşliğinde okuma saatleri de düzenleniyor sık sık. Raporlarımıza bakarak diyebiliriz ki Kitapi ile tanışalı kütüphanemizden 2000'e yakın işlem yapıldı.  Bu güzel tutum karşısında Kitapi, çıtayı biraz daha yükselterek bir çalışmaya imza attı.

Öğrencilerimiz şükür ki okuyorlar. Okuduklarını anlatmanın yanında kaleme almalarını da istiyoruz. Kalemi kullanan, yazan ve üreten bir gençlik oluşmasını istiyoruz. Bunun için Kitapi' ye biraz geliştirme yaptık. Öğrencilerimiz okudukları kitaplarla ilgili fikirlerini düşüncelerini bilişim sınıfımızdaki bilgisayarlar yardımıyla Kitapi'ye kaydediyorlar. Bu sayede öğrencilerimiz hem okuyor hem okuduğunu anlıyor hem de anladıklarını teknolojiyi kullanarak yazıp tarihe kaydediyorlar. Paylaşmanın unutulduğu bu devirde en önemli şey olan bilgiyi paylaşmak güzel bir durum. Hele ki bunu yapan çocuklar ise... 

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

alp

24 Feb 2016

06:30

Bu sistem, hem okuduğumuzu anlamak hem de paylaşmak için kullanılıyor. Bundan dolayı emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.


Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.