Anasayfa

GİZLİ ORMAN

3 years ago
Eyüp Taha Aktan

Bu kitap ta  bence en iyi karakter Paul...

Yaşına rağmen çok cesur  kitabı çok beğendim. Gizli Orman' a gidişin olmadığını düşünüyorlar. Ama oraya  gitmenin yolu var hırsızların yaşadığı yer Gizli Orman çaldıkları eşyaları buraya getiriyorlar. Jack hırsızların yerlerini öğreniyor ve bunu hemen Ranni ve Pilescu'ya bu durumu anlatıyor.

Onlar da  Jack 'e ilk başta inanmıyorlar ama sonrasında  hırsızların yaptıklarını düşününce hemen kabul ediyorlar. hırsızların Gizli Orman 'a gidiş yolu bir tapınak oraya gittiklerinde tapınağın içindeki büyük heykelin bir anda ikiye bölündüğünü görüyorlar. Tam heykelin içinden girip gizli geçide gircekleri zaman hırsızlar gelip Ranni ve Pilescu'yu yakalıyorlar ve Gizli Ormana götürüyorlar. Jack olanları çocuklara anlatıyor ve Jack,Mike ve Paul geçide girip Gizli Orman'a gidiyorlar. Sonrasında Ranni ve Pilescu'yu kurtarıyorlar.

Uzun süren yoldan sonra geçide tekrar geliyorlar. O sırada hırsızlar Beşli'yi yakalıyor ve tam onları tekrar Gizli Orman 'a götürcekleri sıra mağara çıkan fırtına yüzünden suyla doluyor hırsızlar Beşli'yi bırakıp kaçıyorlar tam mağara suyla dolucağı sıra kör Çoban Beawold onları kurtarıyor ve geçitten çıkıyorlar. Herkes Beawold'a teşekkür ediyor ve Şato'ya gidiyorlar.                                     

 NOT: Kitabı öneririm çok zevkli ve çok sarıyor.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(

DEDEMİN BAKKALI
(3 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.