Anasayfa

ALMARPA'NIN GİZEMİ

3 years ago
Baki Burak Vatansever

         Ben bu kitabı çok beğendim.Size de tavsiye ederim. Bu kitabın kahramanları Kaan, Arda, Aylin, Tolga, Kerem, Kuşçu ve papağan olan Çiko.    

          Kaan ve Arda iki kardeşler, babaları işten kovulduğu için başka yerde iş buluyor ve taşınmaları gerekiyor.Tabi iki kardeş taşınmak istemiyor ama oraya gidince güzel bir yer olduğunu görüyorlar. Kaan'ın içinde kuşkular vardı. Acaba yeni okulumdaki kişiler beni aralarına almayacaklar mı,okulda acaba konularda önde mi gibi kuşkuları vardı. Kaan arkadaşlarıyla iyi geçiniyor. Arkadaşları onu okul çıkışı Kuşçu ile tanıştırmaya götürüyor. Kuşçu'nun bir de papağanı var o da Çiko.

          Kuşçu bunları bir yere götürüyor. Olayalar da orda başlıyor. Bu dört arkadaş (Kaan,Tolga,Kerem,Aylin) Kuşçu'dan şüpheleniyorlar.Olaylar devam ediyor ve bir gün Kaan okul çıkışı direkt Kuşçu'nun yanına gidiyor. Kuşçu arkadaşıyla konuşurken  duyuyor gece 02.30' da operasyona gideceklerinden bahsediyor. Bunu duyan Kaan gelip arkadaşlarına duyduklarını anlatıyor. Hep birlikte plan yapıyorlar.

            Sonucunun neler olduğunu merak ediyorsanız bu kitabı siz de okuyun arkadaşlar.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(

BOHEMYA'DA SKANDAL
(3 years ago)
KUKLALARIN ŞOVU
(3 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.