Anasayfa

GÜNEŞİ KURTARAN ADAM

3 years ago
Ecrin Ela Özdemir

Bir ülkede gece hiç olmaz mutluluk hiç eksik olmazmış. Bu yüzden bu ülkenin kralı mutluluklar ülkesi adını vermiş. Bu ülkenin insanları korku,endişe vb şeyleri hiç bilmezlermiş.

Bir gün bir büyücü güneşin üstüne perde çekince ülke karanlıklar ülkesi olmuş her şey yerle bir olmuş. Sonra kral bizi bu durumdan kurtaranı kızımla evlendiricem demiş. Bir sürü kişi istemiş ama kımse büyücüyle savacak durumda değilmiş. En sonunda Deli Murat evlenmek için değil ülkeyi kurtarmak için yola çıkmış. Kral da 1 yıl süre vermiş. Deli Murat'ın başına neler neler gelmiş.

En sonunda sonsuzluk adasına gelince başına gelenleri anlamış. Meğer bu da büyücünün bir tuzağıymış. Sonra iyilik perileri ile büyücüler arasında savaş çıkmış. İyilik perileri kazanmış ve ceza olarak bütün dünyayı dolaşıp her yaptıkları kötülükleri iyiliğe çevirmiş Deli Murat da ülkesine gitmiş krala başına gelenleri anlatmış. Sonra kral onu kızıyla evlendirmiş. Kral çok yaşlandığı için yerini deli Murat'a bırakmış. Mutluluklar ülkesinin halkı yeni krallarıyla çok mutlu yaşamışlar.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(

BENİM ADIM RONALDO
(3 years ago)
GİZLİ ORMAN
(3 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.